diumenge, 3 de desembre del 2006

REFLEXIÓ DE LA GALLINA

Diables:

Què collons us passa? És que no teniu foc a les venes? Quan us punxen, no sagneu? Els que foren uns inicis engrescadors i il·lusionants, passats deu anys, en què s'han convertit? Ni el renaixement de la Gallina Blava dins del panorama diabòlic ha aconseguit desvetllar el més mínim interès pel que és, i serà, la Colla de Diables d'Esparreguera. La Gallina Blava està farta de l'immobilisme recalcitrant en què ha caigut la colla en aquests darrers temps.

Creieu que ens podem permetre aquest passotisme? Tindran raó aquells que opinen que l'Assemblea General no serveix per a res, quan la gent no té cap mena d'opinió? A qui l'importa realment la Colla? A la Gallina ens importa i ens preocupa moltíssim. És per aquesta raó que vàrem crear aquest "blog", on la gent pugués opinar, criticar i aportar lliurement quelcom a la Colla. Però sembla que aquesta postura, per a certs corrents d'opinió, no ha estat ben entesa; però la Gallina agraeix les opinions vertides i les respecta.

Covarda i anònimament, ens acomiadem de vosaltres fins el proper comunicat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Diables...
Nomes desitjaria que aquests actes realitzats per la gallina blava no es prenguessin tan malament com s'estan prenent..considero que aixo nomes es una manera divertida i distreta de fer que la colla estigui mes activa...oblidem la causa de la reaparicio de la gallina...nomes em de fer que la gent de la colla estigui mes activa i aquest blog nomes ha estat una manera de que en aquests moments de crisis, crec que es necessari, com minim, que la gent parli de com esta tot...jo crec que la gent de la gallina blava no volen crear en cap moment mal rollo.

Desitjant que la colla segueixi endavant!

Visca la colla de diables i visca l'esperit crític.

Anònim ha dit...

De bon rotllo? Divertida? Engrescadora? Mira: que et donguin! (ke te den!). Gallina blava: si us avorriu us foteu cops de cap contra la pared! Sou una colla de graciosets sense pebrots per dir les coses com les penseu (pensar, que cony és pensar?). A sobre voldreu que la gent us rigui els acudits: sou uns cafres!

Anònim ha dit...

Hola, Sóc el Berenguer Hidalgo Vila i abans de dir res més, exigeixo que es retiri aquest bloc en el qual algú amb "teòric" seny s'ha plantejat la idea que jo sóc el "Paleta Abertxale". Esteu molt equivocats.

Com aludit i calumniat, ho reclamo i si no és fa, prendre mesures legals per tal que no quedi així.

Igualment, per tots aquells que sou tan bons amics, gràcies.

Pels que no ho sou tant, dir-vos que la meva bona sort em porta a treballar lluny d'Esparreguera i com que sóc consient que això em farà estar menys lligat a la vida pública del poble, ús anuncio la meva intenció de deixar el càrrec de president. Ni molt menys penseu que és per tot aquesta farsa, sinó perquè sóc un home amb seny i responsabilitats, més de les què ús penseu.

El proper dia 14 de gener, a la segona Assemblea de la Colla de Diables ja es presentarà una opció formada de nova junta. Per tots aquells que esteu frisant per saber-ho, pregunteu-ho pel cafè de l'Ateneu, segur que en va plè.

Finalment, destijo que tots passeu bones festes i un bon any, però sobretot, ús recordo que la veu de la colla som tots, no nómes la junta i d'ara endavant cal anar amb la veritat per endavant, perquè acusar sense fonament pot portar greus problemes jurídics. Espero una disculpa d'aquells que han posat nom a unes paraules que jo no he pronunciat mai.

Gràcies i fins el dia 14 de Gener de 2007 a les 17h a Can Pasqual.


PD: La instància per poder tenri Can Pasqual ja l'estic a punt de presentar.